«Мовчи, а то заріжу»: у селі любителька російської музики накинулась на хлопців. ВІДЕО

0
«Мовчи, а то заріжу»: у селі любителька російської музики накинулась на хлопців. ВІДЕО
В одному із сіл Вінницького району виник скандал через гучне прослуховування пісень російських виконавців, які активно підтримують війну Росії проти України.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник поліції Вінницької області Іван Іщенко, опублікувавши відповідне відео.

За його словами, двоє хлопців, які проходили поруч із любителям такої музики, зробили їм зауваження. У відповідь жінка, якій це не сподобалося, накинулася на них із ножем та криками: "Малчі, ***, х*хол ***, я тєбя, ***, заріжу ***!".

Згодом до інциденту долучився і її чоловік, який у відповідь на слова про воєнний стан в Україні несподівано заявив: "Какая Украіна, ми в Украінє живем?".



Оскільки подружжя не дослухалося до слів небайдужих громадян про те, що неприйнятно слухати ці пісні в країні, де триває війна та гинуть люди, у справу втрутилася поліція. Подружжя, яке агресивно відреагувало на зауваження, звернулося з вибаченнями за цей випадок.

Однак, на цьому все не закінчилося. Тепер факт нападу із ножем розслідуватимуть поліцейські, а ймовірну причетність до колабораційної діяльності — СБУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні