Названо найкорисніший горіх, який допомагає швидше схуднути

0
Названо найкорисніший горіх, який допомагає швидше схуднути
Вони провели дослідження, у якому брали участь 106 добровольців. Їх поділили на дві групи, які протягом 9 місяців дотримувалися спеціально розробленої дієти. Але до раціону однієї з цих груп додали сирий цільний мигдаль без добавок.

Про це інформує Ukr.Media.

У результаті експерименту в обох груп приблизно однаково знизилися показники ваги на 9,3%. Однак у людей, які вживали горіх, знизився рівень холестерину, покращився стан серцево-судинної системи, прискорився метаболізм, вага йшла швидше. За словами самих піддослідних, мигдаль допомагав їм вгамувати почуття голоду на довгий час.

Попередні дослідження цього горіха показали, що він запобігає появі хвороби Альцгеймера та раку товстої кишки. У ньому великий вміст вітаміну Е, який захищає шкіру від передчасного старіння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні