Рф продовжує перекидання резервів: названо напрямок

0
Рф продовжує перекидання резервів: названо напрямок
На Лимано-Куп'янському напрямку 23 вересня українські військові знищили 76 окупантів та кілька автівок, якими армія рф перевозила свій особовий склад.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш, пише LB.ua.

Також було знищено командний пункт противника.

"Рф продовжує перекидання резервів, зокрема 25-ї армії на Лимано-Куп'янський напрямок. 24 вересня російські військові спробували перевірити українську оборону. Зокрема, відбулося одне бойове зіткнення, використали підрозділи "Шторм-Z" поблизу Білогорівки. Вирішили перевірити оборону "зеками", але вони були знищені", — розповів Євлаш.

За його даними, армія РФ завдала з артилерії 557 ударів та 17 разів використовувала авіацію. Це були штурмовики Су-35, Су-25 та гелікоптери К-52. Також російські бійці завдали 13 ударів дронами-камікадзе.

Нагадаємо, що за даними Генштабу, в зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Лиманському напрямку Сили оборони успішно відбили атаки противника в районі Білогорівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні