Росіяни перевдягаються у форму ЗСУ та намагаються прорвати оборону на одному з напрямків

0
Росіяни перевдягаються у форму ЗСУ та намагаються прорвати оборону на одному з напрямків
Ворог намагався прорвати оборону Збройних сил України в районах Сєвєрного та Авдіївки.

Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, передає Главком.

«Росіяни цинічно продовжують порушувати правила ведення війни. Окрім постійного терору цивільного населення, як на тимчасово окупованих територіях, так і з нашого боку, також фіксуються випадки перевдягання ворога в українську військову форму та ведення у такому вигляді бойових дій», – сказав він.

Речник Сил оборони зазначив, що РФ весь час пробує повернути втрачене, бо російським генералам, полковникам потрібно показувати хоч якісь результати, а їх у них немає. Тому росіяни просто женуть людей уперед і йдуть м’ясні штурми.

Також росіяни не полишають недолугих спроб оточити Авдіївку. Так, минулої доби ворожа авіація завдавала ударів, зокрема, біля Авдіївки, Роботиного та Вербового.

«Загалом у зоні відповідальності ОСУВ «Таврія» ворог намагався прорватися у районах Сєверного та Авдіївки. На Мар’їнському напрямку окупанти вже вкотре атакували біля населеного пункту Мар’їнка. Також є намагання просуватися у районі Побєди. За минулу добу зафіксовано 10 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій», – поінформував Штупун.

Відповідаючи на питання, чому він назвав атаки РФ на Авдіївку недолугими, Олександр Штупун пояснив, що росіяни весь час зазнають втрат, відкочуються і знову йдуть по тих же напрямках. «Тобто я вважаю як військовий, що це досить недолуго», – заявив речник і додав, що загальні втрати ворога за минулу добу склали 159 осіб.

«Це дещо менше, ніж учора-позавчора, але ми це будемо максимально виправляти. Також знищено 43 одиниці його військової техніки, зокрема танк, 6 ББМ, 6 артсистем, 27 різних безпілотників, 2 автомобілі та одиницю спецтехніки. І минулої доби ворог втратив 3 склади боєприпасів», – поінформував Штупун.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні