«Вагнерівці» повертаються на фронт в Україну: напрямок

0
«Вагнерівці» повертаються на фронт в Україну: напрямок
Російські найманці «вагнерівці» повертаюся на фронт до України. Наймовірніше, вони братимуть участь в операціях на південному фланзі Бахмута.

Про це йдеться у свіжому звіті Інституту вивчення війни (ISW), – повідомляє ТСН.

«Роз'єднані контингенти групи «Вагнера», які повертаються воювати до України, ймовірно, матимуть незначний вплив на бойові можливості Росії, не приносячи повного набору ефективності, яку «Вагнер» мала як унітарна організація під керівництвом Євгенія Пригожина та засновника Дмитра Уткіна», –йдеться у повідомленні.

За даними аналітиків, близько 500 співробітників «Вагнера», включно з тими, хто відмовився брати участь у повстанні 24 червня, приєдналися до нової невідомої організації, організованої колишнім керівником відділу кадрів «Вагнера». Вони, ймовірно, повернуться в Україну, щоб воювати на південному фланзі Бахмута.

ISW раніше спостерігав за повідомленнями про те, що начальник відділу кадрів ПВК «Вагнера» (раніше він називався Вадим «Хрусталь») намагається завербувати бійців в нову ПВК для дій в Африці.

«Ці звіти вказують на те, що війська «Вагнера» роздроблені і навряд чи зможуть об’єднатися в єдину бойову силу чи вплинути на бойові можливості Росії, якщо повернуться до бойових дій в Україні», – стверджують аналітики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні