Рф готова до переговорів з Україною, але без припинення вогню

1
Рф готова до переговорів з Україною, але без припинення вогню
Голова МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що країна-агресорка Росія не буде розглядати пропозиції щодо переговорів, які передбачатимуть припинення вогню.

Про це інформують російські засоби масової пропаганди, пише ТСН.

На пресконференції у Нью-Йорку він заявив, що російські агресори готові до перемовин з Україною, але не збираються припиняти вогонь. Він заявив, що таким чином агресорів вже один раз нібито обдурили, хоча він і не навів конкретного прикладу.

Крім того, Лаврова заявив, що формула миру президента України Володимира Зеленського не може бути реалізована, бо вона передбачає вивід російських військ з усіх українських територій.

Крім того, представник РФ заявив, що "свого роду візитною карткою колективного Заходу давно стало неприйняття принципу рівноправності та тотальна недоговороздатність".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отже кацапській педерації має настати пи*да!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні