Військовий експерт пояснив, чому крилаті ракети рф можуть кружляти Україною

0
Військовий експерт пояснив, чому крилаті ракети рф можуть кружляти Україною
Військовий експерт Олег Жданов відповів на питання, чому російські крилаті ракети і дрони Shahed можуть кружляти територією України.

Про це пише Уніан.

За його словами, в Україні поки не створена глибокоешелонована система протиповітряної оборони (ППО).

"Рашисти намагаються визначити основні позиційні райони нашої ППО. Вони не можуть її дістати, не можуть її знищити, постійно маневрують. Але приблизно вони знають, в яких районах вона розгортається. Відповідно, вони накладають ці райони на карту і розуміють, де щільність ППО вище, а де щільність ППО нижче, і маршрут для крилатих ракет прокладається там, де найменша щільність ППО", - пояснив Жданов.

Україна змушена ставити наявні комплекси ППО в безпосередній близькості від тих об'єктів, які вони захищають, додав експерт.

"І тому і Shahed, і крилаті ракети кружляють територією України, намагаючись заплутати нашу ППО, намагаючись подолати райони, де вона з найменшою щільністю, і потім атакувати цілі... Буде більше систем ППО, будемо створювати пояси протиповітряної оборони, починаючи від кордону нашої країни і глибше - до самого центру", - заявив Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні