Українцям розповіли, коли можуть початися відключення світла

0
Українцям розповіли, коли можуть початися відключення світла
В Міненергетики запевняють, що єдиною причиною, через яку в Україні можуть відновитися відключення електрики, є обстріли росіянами енергоінфраструктури країни. Водночас, рішення, які мають дозволити зробити ці відключення якомога коротшими, вже напрацьовані.

Про це розповів міністр енергетики Герман Галущенко.

Він зазначив: таких рішень вироблено багато.

Понад те, наголосив міністр, ці рішення вже були випробувані минулої зими. Тобто, результати їхнього застосування відомі

»Єдиний фактор, який може вплинути на відключення електропостачання, – це атаки ворога. Ми робимо все, щоб такі відключення, якщо вони будуть наслідком атак, були короткостроковими. Для цього вже напрацьовано величезну кількість рішень, які ми випробували і минулої зими, і зараз ми їх модифікували для того, щоб максимально забезпечити споживачів електроенергією», – зазначив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні