У Німеччині водій-росіянин висадив українку з автобуса. ВІДЕО

0
У Німеччині водій-росіянин висадив українку з автобуса. ВІДЕО
Нещодавно українська блогерка в TikTok під псевдонімом Shuba розповіла, що її висадили з автобуса через водія росіянина.

Дівчина каже, що є запеклою прихильницею автобусних подорожей, особливо по Європі, де за її словами «краєвиди просто зачаровують». Вона їхала до України з пересадкою в Німеччині, де, очікуючи на автобусний рейс, мала можливість насолодитися містечком Дортмунд. Коли прийшов час посадки на автобус, водій після перевірки документів підійшов до дівчини з українським паспортом та повідомив, що вона не може їхати на цьому рейсі.

«Коли водій перевірив мій квиток, він побачив мій паспорт і одразу змінився в обличчі. І щось комусь сказав у рацію. Потім він сказав, що я не можу їхати і попросив мене вийти з автобуса з речами. Я спитала, в чому справа, але він відповів, що у мене проблеми з документами. Мене вивели з автобуса, прийшли працівники станції і попросили йти за ними. На станції мені відповіли, що у мене паспорт України, а водій був росіянином. І тому він відмовився мене везти. І вони прийняли рішення просто пересадити мене на інший рейс, який був через 8 годин», — говорить дівчина у відео.

Тим часом у коментарях люди діляться власними думками про ситуацію. Частина вважає, що в історії є «білі плями». Однак решта погоджується, що подібні ситуації з росіянами бувають. Деякі коментатори своєю чергою розповідають, що їм навіть траплялися дружні уродженці країни-агресора, які перепрошували за дії влади.

@shubaua Чи були у вас схожі ситуації? #подорожєвропою #паспортукраїни #улянашуба ♬ оригінальний звук - SHUBA
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні