Українцям можуть вдруге вручити повістку

0
Українцям можуть вдруге вручити повістку
Мобілізація в Україні після російського вторгнення не припинялася ні на день. Частина чоловіків вже отримали повістки, але їх не мобілізували. У ТЦК викликали аби звірити дані.

Про це пише Телеграф.

Повістки в Україні можуть вручатися повторно. Це відбувається у декількох випадках, зокрема для того аби перевірити облікові дані. Також повістка вручається, якщо людина не з'явилася отримавши першу.

Якщо людина має відстрочку з різних причин, наприклад навчання або стан здоров'я, може вручатися повістка для перевірки причин такого відтермінування. Аналогічна ситуація із бронюванням, адже воно діє усього пів року або поки існують відповідні підстави. Повторна повістка може вручатися для перевірки цієї інформації.

Також варто нагадати, що висновок військово-лікарняної комісії діє лише рік. Тому якщо мобілізований військовозобов'язаний пройшов ВЛК понад рік тому, йому можуть вручити повторну повістку на проходження медичного обстеження.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-26

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні