Росіяни готуються до масованих ракетних атак по Україні: що на це вказує

0
Росіяни готуються до масованих ракетних атак по Україні: що на це вказує
Військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко вважає, що ознакою того, що РФ може готуватися до масованих ракетних ударів є те, що окупанти тривалий час не обстрілювали Україну.

Про це йдеться в матеріалі ТСН.

Військовий експерт пояснив, що РФ на місяць може виготовляти 40-60 крилатих ракет. Він зазначив, що цього недостатньо, щоб організовувати регулярний ракетний терор України.

Ознакою того, що окупанти готуються до масованого ракетного обстрілу, може бути те, що Росія зробила тривалу паузу в ракетних ударах. Олександр Коваленко зауважив, що поки цього не було, і РФ постійно запускає в бік України повітряні цілі.

Військово-політичний оглядач вважає, що це свідчить про те, що, ймовірно, цього року під час опалювального сезону ракетний терор буде не настільки потужним, як 2022 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні