У Польщі з попередженням звернулися до України: що сталося

0
У Польщі з попередженням звернулися до України: що сталося
У Польщі пригрозили розширити список продуктів, які заборонено ввозити з України. Таким чином, Варшава хоче, щоб наша влада »не загострювала конфлікт».

Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, пише 24 канал.

За його словами, Польща готова й надалі допомагати Україні, але не ціною «дестабілізації польського ринку».

У Польщі пригрозили посиленням експортного ембарго
Так, Моравецький відреагував на виступ Зеленського на Генасамблеї ООН. Він наголосив, що Польщу не можна назвати "байдужою державою".

«Ми все ще віримо в перемогу України, ми допомагаємо, але наш інтерес, інтерес польського селянина, польського села, поляків має бути найважливішим і завжди є найважливішим для нас. І так буде, хоч би хто говорив у світі, бо ми не схиляємось ні перед тими, хто зі Сходу, чи Заходу, ми діємо лише в інтересах поляків», – заявив прем'єр.

Моравецький зазначив, що Польща готова й надалі допомагати Україні, але не ціною «дестабілізації польського ринку». Тому, за його словами, експортне ембарго зберігатиметься доти, поки будуть напрацьовані механізми співпраці.

«Я попереджаю українську владу: якщо вона посилить конфлікт, ми додамо більше продуктів під заборону на експорт на територію Польщі», – наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні