Шольц різко звернувся до путіна: що він сказав

0
Шольц різко звернувся до путіна: що він сказав
Російський президент-диктатор Володимир Путін може в будь-який момент припинити розв'язану в Україні війну. Кремль має усвідомити, що держави ООН будуть відстоювати принципи мирного порядку

Про це заявив канцлер ФРН Олаф Шольц під час виступу перед Генасамблеєю ООН, пише Главком.

«Не забуваймо, що Росія несе відповідальність за цю війну, і саме президент РФ може припинити її в будь-який момент одним своїм розпорядженням. Але для того, щоби він це зробив, він має усвідомити, що ми, держави ООН, ставимося серйозно до виконання наших принципів», - заявив німецький канцлер.

Шольц наголошує, що російська війна завдала біди не лише Україні. Адже зараз «люди в усьому світі страждають від інфляції, зростання боргів, дефіциту добрив, голоду та зростання бідності».

За словами очільника німецького уряду, наразі правильною є участь країн з усього світу в пошуках миру. Водночас, застерігає Шольц, потрібно оминати «хибні рішення», які лише називаються мирними. Канцлер зауважує: мир без свободи є гнобленням, а мир без справедливості – диктатурою.

«Це має нарешті зрозуміти й Москва», - заявив Олаф Шольц.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні