Український блогер закликав рф вдарити по будівлі СБУ на заході України. ФОТО

0
Український блогер закликав рф вдарити по будівлі СБУ на заході України. ФОТО
У Львові СБУ викрила прихильника РФ, який публічно закликав знищити адмінбудівлю регіонального управління Служби безпеки – зловмисник агітував поцілити в режимний об’єкт російськими ракетами.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

За даними слідства, фігурант здійснював онлайн-трансляцію на власній сторінці в Інстаграм поблизу будівлі СБУ і разом зі своїм спільником з-за кордону дискредитував співробітників СБУ і закликав вдарити по них російською зброєю.

«Зловмисниками виявились двоє мешканців обласного центру, які позиціонують себе як блогери. Один з них наразі перебуває в одній з країн ЄС, звідки періодично "приєднується» до стрімів свого поплічника в Україні», - розповіли в СБУ.

При обшуках у помешканнях фігурантів виявлено комп’ютерну техніку та мобільні телефони із доказами провокативного відеозапису.

Наразі фігурантам планується повідомлення про підозру. Зловмисникам загрожує тюремне ув’язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні