Чого чекати від росії восени

1
Чого чекати від росії восени
Російська армія продовжить атакувати українську енергетичну інфраструктуру й цього року, адже такі атаки показали високу ефективність, з точки зору окупантів, минулого року.

Про це розповіли військові експерти Олег Жданов і Олександр Коваленко, пише ТСН.

Однак із такою ж інтенсивністю робити цього вже, ймовірно, не зможуть.

«Ви ж пам’ятаєте блекаути, ми сиділи без світла, без тепла та іншого. Я не розраховую, що вони зможуть витримати таку ж масованість у зв’язку з відсутністю такої кількості ракет, але повторити будуть намагатися. Я думаю, що кількість ракет, які будуть випускатися по містах, буде набагато менша», – зазначив військовий експерт.

Олександр Коваленко погоджується, що ворог не зможе обійти такі атаки стороною і продовжить енергетичний терор. Але він також не впевнений, що атаки можуть бути настільки потужні, як 2022 року. На це, за його словами, є дві причини.

«Це пов’язано, з одного боку, з тим, що в нас значно покращилися засоби протиповітряної оборони та протидії окупантам. Також це пов’язано з тим, що росіяни не мають можливості в настільки великій кількості дуже швидко виробляти ракети. Для того, щоб здійснювати якісь потужні удари потрібно накопичувати боєкомплект. Це якщо і будуть удари, то обмеженим боєкомплектом», – вважає він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще до весни Росії треба дожити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні