Стало відомо, скільки вагнерівців залишилось у Білорусі

0
Стало відомо, скільки вагнерівців залишилось у Білорусі
На території Білорусі залишилося менш ніж 1000 найманців ПВК «Вагнер». З них 200 виконують функції інструкторів у спецпідрозділах МВС та МО Білорусі.

Про це повідомили у Центрі національного спротиву, посилаючись на дані підпілля.

Також там пояснили, що решта «вагнерівців» – це ті, кого не хочуть забирати ні в нові ПВК, ні в МО РФ.

Нагадаємо, раніше у ЦНС повідомили про створення у Білорусі нової приватної військової компанії, в яку збираються вербувати колишніх найманців ПВК «Вагнер». Нею займатиметься безпосередньо міністерство оборони РФ. Відомо, що відповідальним за створення нової приватної військової компанії, за попередніми даними, призначено воєнного злочинця Сергія Суровікіна.

Загалом у Білорусі в селі Цель Могильовської області триває процес демонтажу табору ПВК «Вагнер». Так, з 23 серпня було демонтовано близько 60 великих військових наметів. Поки невідомо, куди саме їх перенесли. Як зазначається, у 60 великих військових наметах могло міститися близько тисячі «вагнерівців».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні