У селі на заході України жінка вбила і розчленувала свого чоловіка

0
У селі на заході України жінка вбила і розчленувала свого чоловіка
Суд на Рівненщині запроторив до в'язниці на 8 років та 1 місяць 53-річну жінку, яка вбила свого чоловіка та намагалася його розчленувати.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

«Прокурором Рівненської окружної прокуратури у суді доведено вину 53-річної жительки Рівненського району, яку обвинувачували в умисному вбивстві свого чоловіка», – йдеться в повідомленні.

Відомо, що у серпні 2019 року, у селі Обарів, Рівненського району, між подружжям виник черговий конфлікт. Коли п’яний чоловік заснув – жінка його задушила і, щоб приховати злочин, ножем та сокирою намагалась розчленувати тіло та розкласти його у мішки. Втім пізніше все ж зізналась у вбивстві сусідці та сестрі.

В ході слідства у жінки виявили психічні розлади і відправили на лікування до психіатричного закладу з суворим наглядом. Вже після курсу лікування, прокурор довів, що на момент вбивства жінка була в стані осудності. Відтак суд визнав її винною та засудив до 8 років та 1 місяця позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні