Росія перекинула у напрямку українського села 10 тисяч десантників

0
Росія перекинула у напрямку українського села 10 тисяч десантників
Командування окупаційних військ Російської Федерації перекинуло під Роботине тисячі десантників для посилення 58-ї загальновійськової армії.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії посилаючись на дані розвідки, пише УНІАН.

«Впродовж останніх двох тижнів, імовірно, що Росія ще сильніше укріпила 58 загальновійськову армію, яка опинилася у скрутному становищі, додатковими повітряно-десантними підрозділами на Оріхівському напрямку в Запорізькій області», - йдеться у зведенні розвідки.

Зокрема, загалом не менше п'яти полків повітряно-десантних підрозділів, які залучені з 7-ї та 76-ї дивізій, тепер можливо зосереджуються в межах декількох кілометрів від фронтового села Роботине.

«У повному складі, така сила повинна становити близько 10 тисяч елітних десантників. Однак, майже усі підрозділи, скоріше за все, відчутно недоукомплектовані», - йдеться у звіті.

Водночас, як зазначають у розвідці, імовірно, що поточна ситуація вбачається вкрай незадовільною з боку керівництва російського ВДВ.

«Впродовж війни російські командири намагались відновити повітряно-десантні сили як високомобільні і ударні сили для наступальних операцій. Знову ж таки, вони використовуються як лінійна піхота для посилення перевантажених сухопутних військ», - сказано у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні