Росіяни в Криму продають квартиру сім'ї Зеленського

0
Росіяни в Криму продають квартиру сім'ї Зеленського
Окупаційна влада анексованого Криму заявила про намір продати близько 100 українських об'єктів нерухомості.

Про це пише Уніан.

Як повідомив так званий спікер держради Криму Володимир Константинов в Telegram, у Криму вже проведено вісім аукціонних процедур з реалізації вкраденої української нерухомості та укладено договори купівлі-продажу на суму понад 815 млн рублів.

"Найближчим часом заплановано продаж близько 100 об'єктів націоналізованого майна. Це - житлові приміщення, включаючи квартиру подружжя Зеленських, об'єкти санаторно-курортного призначення, торгові та комерційні приміщення. Від їх реалізації до бюджету Республіки плануються надходження на суму понад 800 млн рублів", - зазначив Константинов.

На відкритих аукціонах розміщені повідомлення про продаж чотирьох житлових приміщень. Від їх реалізації до бюджету Криму плануються надходження на суму близько 27 млн рублів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні