Три знаки Зодіаку, яким загрожують проблеми зі здоров'ям восени

0
Три знаки Зодіаку, яким загрожують проблеми зі здоров'ям восени
Риби, Овни та Терези — ті знаки Зодіаку, яким, на жаль, не так пощастило, як решті знаків зодіакального кола, бо саме їм потрібно звернути особливу увагу на своє здоров'я цієї осені.

Про це інформує Ukr.Media.

А якщо ні, то представникам цих знаків загрожують серйозні проблеми зі здоров'ям. А які це проблеми, про це розповіли астрологи.

Риби в цей період відчуватимуть дуже серйозну перевтому. Все це може бути, наприклад, через нервові переживання, які завжди відбирають дуже багато життєвої енергії. Представники цього знака втомляться жити в постійній напрузі, і до осені на них нападе нудьга, що дуже негативно позначиться на їхньому психічному стані. Може дійти навіть до нервових зривів, апатії, депресії.

Овни — представники вогненної стихії відчуватимуть серйозний занепад сил. Їм буде необхідно брати все у свої руки та терміново виправляти ситуацію. А допоможе у цьому відпустка. Якщо Овни не сходять восени у відпустку або не були у другій половині літа у відпустці, на них чекають неприємні наслідки. Овнам будуть загрожувати серйозні застудні захворювання чи захворювання, пов'язані з опорно-руховим апаратом.

До кінця осені може не залишитися внутрішніх сил та достатнього імунітету у повітряних Терезів. Тому вони ловитимуть хвороби буквально на кожному кроці. Також представникам цього знака не можна пускати все на самоплив, важливо тепло одягатися — Терези можуть постраждати від переохолодження. І навіть найменше переохолодження може дати їм великі проблеми з сечостатевою та видільною системами, які якраз є слабким місцем Терезів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні