Чому лукашенко підіграє путіну

0
Чому лукашенко підіграє путіну
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко поставлений російським диктатором Володимиром Путіним в такі умови, що просто зобов'язаний все більше і більше догоджати армії країни-агресора РФ.

Про це розповів виконавчий директор Центру прикладних політичних досліджень Олександр Леонов, пише Главред.

«Білорусь і Росія - дві країни, які за великим рахунком залишилися союзниками, тому що Білорусь, нехай і побічно, але бере участь у війні в Україні. Адже починаючи з 24 лютого 2022 року з їхнього боку були і обстріли, і вторгнення, і вони навчають російських мобілізованих, постачають Росії зброю, техніку та боєприпаси зі своїх складів. Саме тому виникає потреба якось формалізувати всі ці речі, тому що Лукашенко розуміє, що він бере участь у війні в Україні і за це йому доведеться відповідати. І це, на мою думку, один із його загальних страхів, який час від часу проривається – наприклад, він загрожує ядерною зброєю, яку не може контролювати тощо. Тобто це якраз збіг не інтересів держав, а інтересів диктаторів – Путіна і Лукашенка», – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні