Стало відомо, чому вночі росіяни намагалися атакували захід України

0
Стало відомо, чому вночі росіяни намагалися атакували захід України
Речник Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат не виключає, що під час останньої атаки російські окупанти могли шукати українські бомбардувальники.

Про це він сказав в ефірі телемарафону, пише УНІАН.

«Маємо сьогодні гарний результат – це 100%-ве збиття «Шахедів»… 17 «Шахедів», які були запущені з Приморсько-Ахтарська, були збиті по маршруту слідування, рухалися в напрямку Хмельницької області», - зазначив Ігнат.

Він розповів, що залучалася винищувальна авіація, зенітно-ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи.

«Хмельниччина атакована. Розуміємо, що шукає ворог. Шукають, де командувач сховав бомбардувальники, мабуть, наші і так далі, після тих подій, які відбувалися нещодавно в нашому морі біля Криму», - сказав речник.

Також на запитання, чи змінилася якось тактика росіян, - зміщувати свої атаки ближче до ранкового часу, Ігнат зауважив, що така ситуація спостерігається вже не вперше.

«Вони зазвичай роблять пуски з 22:30-22:50 і далі – кілька хвилин, і аж до 4-ї ранку. Ну, змістили дещо. Але підкреслюю, що не вперше. І вранішня атака, зрештою, дозволяє краще, можливо, відпрацьовувати, коли вже світла пора доби з’являється, мобільним вогневим групам. Саме тому, що ціль вже стає візуально видима», - зауважив представник ПС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні