На Волині затримали чоловіка, який незаконно продавав вогнепальну зброю. ФОТО

0
На Волині затримали чоловіка, який незаконно продавав вогнепальну зброю. ФОТО
Вчора, 14 вересня, у Волинській області затримали чоловіка, який здійснював реалізацію вогнепальної зброї, зокрема, пістолетів.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Правоохоронці встановили, що 55-річний киянин здійснював реалізацію вогнепальної зброї, зокрема, пістолетів. Поліцейські задокументували декілька таких фактів.

Учора, 14 вересня, за силової підтримки спецпризначенців КОРД, зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він в ізоляторі тимчасового тримання. Вилучену зброю направили на дослідження.

Під час проведення обшуку за місцем проживання затриманого, поліцейські вилучили також знаряддя для переробки та комплектуючі зброї та речові докази, які підтверджують його злочинну діяльність.

Нині вирішується питання про оголошення киянину підозри за статтею 263 (Збут вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Зловмисникові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Слідство триває.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні