В українських містах і селах оголосили обов'язкову евакуацію дітей з родинами

0
В українських містах і селах оголосили обов'язкову евакуацію дітей з родинами
Очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін 14 вересня повідомив важливе рішення, яке стосується жителів прифронтової території Херсонської області. Зокрема, у цих населених пунктах оголосили обов'язкову евакуацію дітей з родинами.

Про це пише 24 канал.

Крім цього, по всій області також змінили тривалість комендантської години. Усі ці рішення ухвалили на раді оборони Херсонщини.

Прокудін наголосив, що вночі 14 вересня окупанти обстріляли Херсонську область, внаслідок чого загину шестирічний хлопчик. Крім того, його тринадцятирічний брат зараз перебуває у реанімації.

«Малеча має вчитися і зростати у нормальних умовах, а не під канонаду російської артилерії. Тому ухвалили рішення щодо обов'язкової евакуації родин із дітьми з небезпечних населених пунктів», – сказав він.

Це рішення в першу чергу стосуватиметься прифронтових населених пунктів області, які часто обстрілюють окупанти. Всього дітей планують евакуювати з 31 населеного пункту Херсонщини.

Обов'язкову евакуацію родин з дітьми оголосили в таких населених пунктах Херсонської області:

- Веселе;
- Берислав;
- Новоберислав;
- Зміївка;
- Червоний Маяк;
- Тягинка;
- Ольгівка;
- Львове;
- Бургунка;
- Миколаївка;
- Одрадокам'янка;
- Милове;
- Качкарівка;
- Золота Балка;
- Новокаїри;
- Дудчани;
- Микільське;
- Михайлівка;
- Гаврилівка;
- Осокорівка;
- Понятівка;
- Токарівка;
- Білозерка;
- Берегове;
- Велетенське;
- Дніпровське;
- Антонівка;
- Садове;
- Комишани;
- Зимівник;
- Приозерне.

Крім цього, Прокудін також розповів і про зміни у комендантській годині в області. Відтепер вона триватиме з 20 до 6 ранку, тобто буде синхронізованою зі світловим днем.

Він також наголосив, що ОВА працює над унеможливленням енергетичного колапсу в регіоні, а також готується до надзвичайних ситуацій на об'єктах критичної інфраструктури під час проходження осінньо-зимового періоду.

Наостанок очільник Херсонської області сказав, що інші рішення ради стосувалися саме оборони області. Тому подробиць він не розголошуватиме, щоб це стало «сюрпризом» для ворога.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні