У розвідці назвали причину візиту Кім Чен Ина до путіна

0
У розвідці назвали причину візиту Кім Чен Ина до путіна
Зустріч двох диктаторів Володимира Путіна та Кім Чен Ина свідчить про те, що армія РФ має значні проблеми з озброєнням.

Як повідомляє РБК-Україна, про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у ефірі телеканалу "FreeДом".

За його словами, Росія звернулась до Північної Кореї за військовою допомогою. Це є сигналом того, що РФ має значні проблеми з забезпеченням у війні проти України. Він зауважив, що наразі відомо, що у Росії є реальні проблеми з сучасним, високоточним і високотехнологічним озброєнням.

"Хоча ми бачимо що вже не тільки з ним. Якщо російський диктатор змушений просити у Північної Кореї снаряди для артилерії та іншу військову допомогу, то мова йде про великі проблеми і на інших напрямках", - сказав Юсов.

Він розповів, що Росія та Північна Корея можуть домовитися про поставки озброєння, і це буде поганою новиною для українців на передовій лінії фронту.

"Говорити про те, що це кардинально змінить ситуацію на фронті, не можна. Так, безумовно, це допоможе окупантам продовжувати оборонні операції. Але з іншого боку, це може також інтенсифікувати допомогу з боку вільного світу і демократичних країн для України. Тому катастрофи з цього робити не варто", - сказав він.

Представник ГУР звернув увагу і на те, що Росія зараз все ще залежна від поставок "Шахедів" з Ірану, оскільки налагодити власне виробництво безпілотників окупантам не вдається. Попередньо відомо, що в рамках однієї партії РФ отримує 100-120 іранських дронів.

Зустріч Путіна та Кім Чен Ина
Зустріч двох диктаторів має відбулась під час щорічного Східного економічного форуму. Вони мали домовитись про передачу північнокорейської зброї РФ, в тому числі, і артилерійських боєприпасів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні