Відомий співак зірвав весілля молодят. ВІДЕО

0
Відомий співак зірвав весілля молодят. ВІДЕО
Ед Ширан увірвався на весілля і вразив нареченого та наречену своїм новим хітом. Розказуємо деталі цього перформансу і ділимося, хто зі світових знаменитостей став почесним гостем на весіллях.

Про це пише 24 канал.

«Зрив весілля – це прекрасно» – ось так відверто підписав відео Ед Ширан, де він показує, як увірвався на свято двох закоханих.

Молодята зібралися у Little White Wedding Chapel – невеличкій каплиці в Лас-Вегасі. Неподалік неї опинився і співак, який вирішив привітати закоханих своїм новим хітом «Magical», презентація якого запланована на кінець вересня.

Сказати, що наречені були здивовані – вони були у шоці від несподіванки.

«Ось як це відчувати себе закоханим» – сказав Ед Ширан під час виконання своєї пісні. Після закінчення натовп вибухнув аплодисментами, а співак став свідком весільних обітниць та першого поцілунку новоствореної родини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні