Чому жителі однієї з країн НАТО ховалися в укриття під час атаки по Україні

0
Чому жителі однієї з країн НАТО ховалися в укриття під час атаки по Україні
Під час російської масованої атаки по Одеській області 13 вересня влада Румунії закликала жителів сіл Тульчинського повіту сховатися в укриття через ймовірність падіння уламків БПЛА.

Про це повідомляє видання Digi24, пише ТСН.

Зазначається, у середу вранці влада опублікувала повідомлення RO-Alert для населених пунктів у повіті Тулча, оголосивши, що існує ймовірність падіння деяких об’єктів з повітряного простору. У повідомленні людей просили зберігати спокій і сховатися.

«Існує ймовірність падіння деяких предметів з повітряного простору. Зберігайте спокій! Сховайтеся в підвалах або сховищах цивільного захисту. За відсутності притулку залишайтеся всередині будинку, подалі від вікон і зовнішніх стін», - йшлося у повідомленні.

Попередження було надіслано населенню 8 населених пунктів.

Національний комітет з надзвичайних ситуацій (CNSU) 7 вересня ухвалив рішення про вжиття заходів захисту населення в районах території Румунії, прилеглих до українських міст Рені та Ізмаїл, а також видачу повідомлень щодо ризику падіння деяких об'єктів. Таке рішення ухвалили, як в районі Плауру були знайдені уламки безпілотника, а в Чилі снаряд пробив дах і стелю прибудови будинку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні