На фронті загинули п'ятеро військових з Волині. ФОТО

0
На фронті загинули п'ятеро військових з Волині. ФОТО
У війні з російським окупантом, під час виконання бойового завдання загинув Герой з Волині Гайдучик Іван Якович.

Про це повідомив голова Маневицької громади Олександр Гаврилюк.

Житель села Троянівка не дожив до свого 50-річчя один день.

«Він з гідністю ніс військову службу, вірив у Перемогу та цілісну, вільну Україну й віддав найцінніше за цю мрію - своє життя», - написав Гаврилюк.

Не дочекалися мужнього захисника, зразкового сім’янина дружина та троє синочків.

«Сьогодні в скорботі вся Маневицька громада… Щирі співчуття всім рідним і близьким! Хай Господь дасть вам витримки і сил у цьому невимовно тяжкому горі…Вічна пам’ять і слава нашому Герою, низький уклін за захист України та всіх нас!» - висловив співчуття рідним селищний голова.



На війні загинули двоє захисників із Луцька.

Про це в телеграмі повідомляє міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Велічко Віталій Юрійович, 08.07.1994 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду водія-електрика інженерно-аеродромного взводу аеродромно-експлуатаційної роти батальйону аеродромно-технічного забезпечення.
Старший солдат Велічко Віталій Юрійович загинув 11.09.2023 року, під час виконання бойового завдання, поблизу населеного пункту Новомайорське Донецької області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Лучанин Дуплій Ігор Анатолійович, 05.09.1975 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду старшого стрільця механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону
Старший солдат Дуплій Ігор Анатолійович загинув 28.03.2022 року, під час виконання бойового завдання, в районі населеного пункту Максимівка Миколаївської області захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

На війні з російськими окупантами загинув 45-річний Герой з Копачівської громади Луцького району Михайло Драбик.

Про це повідомили у Копачівській громаді.

Михайло Драбик був жителем села Башова. Головний сержант Михайло Іванович Драбик загинув 11 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Новомайорське, Волноваського району Донецької області, виявивши стійкість і мужність в бою за нашу Батьківщину.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо та розділяємо біль втрати разом з ними. Траур в громаді за загиблим Героєм триватиме 3 дні з 12 вересня. Протягом цих днів у Копачівській громаді мають бути приспущені державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій», - написали у громаді.

Про час і місце поховання Героя повідомлять згодом.



Страшна звістка знову прилетіла на Горохівщину. Під час обстрілу окупантами загинув 46-річний житель міста Горохів Аркадій Міщенко.

Про це повідомили у Горохівській громаді.

Герой загинув 11 вересня 2023 року.

Народився Аркадій Міщенко 14 лютого 1977 року. У рідному місті навчався у ЗОШ №1 ім І.Я.Франка. Більше 20 років працював за кордоном та у важкий для країни час покинув усе й добровольцем став до лав Збройних сил України. Служив на посаді стрільця-санітара 2 відділення, 3 взводу оперативного призначення, 2 роти оперативного призначення, 1 батальйону оперативного призначення Західного ОТО Національної гвардії України.

«У глибокій жалобі жителі Горохівської громади розділяють біль непоправної втрати та щиро співчувають родині загиблого Захисника. Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю Воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Помстою ворогу стане наша Перемога, про яку так мріяв і заради якої воював Аркадій Міщенко! Герої не вмирають! Вони завжди боронитимуть рідну землю з небес!», - повідомили у громаді.

Про зустріч Героя та чин похорону повідомлять додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні