Українців попереджають про зміну погоди: чого чекати

0
Українців попереджають про зміну погоди: чого чекати
Вересень дарує нам переважно суху та доволі теплу погоду, але на цьому тижні ситуація дещо зміниться.

Про це попереджає Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, серед тижня очікується проходження атмосферного фронту. В середу та четвер місцями в Україні пройдуть короткочасні дощі, але температура істотно не зміниться.

У найближчі три доби переважатиме погода без опадів, лише вдень 12 вересня в Карпатах місцями пройде невеликий дощ, а вдень 14 вересня на Правобережжі країни пройдуть помірні короткочасні дощі та грози.

Вночі 13-14 вересня у більшості областей температура опускатиметься до 10-16°, а вдень стовпчики термометрів показуватимуть 22-28°. 13 вересня на заході країни,14 вересня в центральних областях та на Одещині повітря прогріватиметься до літніх 29-31°.

15 вересня, за даними синоптиків, в Україні очікуються короткочасні дощі та грози (вночі у східних та південно-східних, а вдень у північних областях буде без опадів). Температура вночі становитиме 9-15°, у південній частині - до 19°, а вдень буде 20-26°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні