На заході України чоловік облаяв таксиста і розбив службове авто

0
На заході України чоловік облаяв таксиста і розбив службове авто
У Хмельницькій області суд зобов'язав мешканця міста Полонне заплатити таксисту 26 тисяч грн за пошкоджене авто. Зловмисник пошкодив автівку під час сварки з водієм таксі через те, що той зупинився задалеко від будинку.

Про це повідомила пресслужба Хмельницького апеляційного суду.

Водій водій місцевої служби таксі приїхав за викликом на вулицю Вишневу. До автомобіля підійшов нетверезий незнайомець і облаяв таксиста за те, що той зупинився не навпроти будинку. Далі за одяг почав тягнути його через вікно і, намагаючись вдарити, вцілив по коробці передач, потім пошкодив два дзеркала заднього виду і намагався розбити вітрове скло.

Поліція склала на нападника протокол за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство).

У поліції потерпілому рекомендували звернутися до суду для стягнення завданих збитків: їх оцінили в 13,7 тисяч грн, а також за експертизу таксист заплатив 4,5 тисяч грн. Тож таксист подав цивільний позов з вимогою заплатити йому за завдану шкоду.

Полонський райсуд вимоги чоловіка задовольнив. Суд стягнув на користь таксиста понад 26 тисяч грн: 18,2 тисяч грн у рахунок відшкодування майнових збитків, завданих пошкодженням автомобіля, та 8 тисяч грн витрат за надання кваліфікованої правничої допомоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні