Синоптик назвав дати, коли в Україну прийде похолодання

0
Синоптик назвав дати, коли в Україну прийде похолодання
Найближчим часом в Україні триватиме тепла та навіть літня погода, а з 14-15 вересня почнуться дощі та очікується невелике похолодання.

Про це розказала синоптик Наталка Діденко, пиш УНІАН.

За її даними, завтра, 12 вересня, температура повітря у більшості областей України коливатиметься в межах +20...+26 градусів. У західних областях буде найтепліше - до +25...+29 градусів, а трохи свіжіше, хоча також комфортно, буде у східній частині, +20...+24 градуси.

«Скрізь переважно сонячно. Хіба що завтра у Чернівецькій області якісь незрозумілі локальні хмари підкинуть трохи локального дощу», - прогнозує синоптик.

У Києві, за її даними, завтра також очікується суха сонячна погода з максимальною температурою повітря +25...+27 градусів. Вночі буде +11...+14 градусів.

«Ближче до середини тижня - дуже тепло, 14-15 вересня пройде атмосферний фронт із дощами і навіть трохи спуститься вниз температура повітря. Проте нічого суттєвого і різкого у погоді не станеться», - прогнозує синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні