Жителька заходу України закликала берегти путіна

1
Жителька заходу України закликала берегти путіна
Жительці Тернопільщини повідомили про підозру за те, що вона виправдовувала та заперечувала збройну агресію РФ проти України та закликала берегти Путіна.

Про це повідомляє Тернопільска обласна прокуратура.

Відомо, що судитимуть уродженку Луганщини, що наразі проживає в одному з райцентрів Тернопільщини. Прокурори повідомили їй про підозру «за вчинення умисних дій, спрямованих на виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України».

Слідчі розповіли, що з березня 2022 по червень 2023 року жінка, використовуючи власну сторінку у забороненій в Україні соціальній мережі, поширювала матеріали, у яких виправдовувала злочинні дії російських військ та заперечувала окупацію частини території України. У своїх дописах збройну агресію Росії вона представляла як внутрішній громадянський конфлікт.

З початком повномасштабного вторгнення жінка поширювала ідеї російської пропаганди про руйнування українських міст військами ЗСУ, а не державою-агресором та виправдовування тимчасової окупації частини території України.

Переїхавши у жовтні 2022 року з Попасної на Тернопільщину, використовуючи VPN підозрювана продовжувала вихваляти дії РФ в соцмережі, поширюючи дописи «Россияне! Берегите Путина, кроме него, фашизм остановить некому!» й інших, подібних цьому.

«Висновком судової лінгвістичної експертизи підтверджено наявність в опублікованих матеріалах виправдовування та глорифікації військових країни-агресора», – додають прокурори.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То чого ж вона поїхала до ''фашистів'' на Тернопільщину? Най би їхала на мордор до свого улюбленого *уйла!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні