Росіяни знову перекидають техінку в Україну: напрямок

0
Росіяни знову перекидають техінку в Україну: напрямок
Ворог пересуває до Мелітополя Запорізької області свою військову техніку з тимчасово окупованого Маріуполя, АР Крим. Також російські окупанти накопичують додаткові ресурси та сили на Запорізькому напрямку.

Про це повідомив в ефірі національного телемарафону міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає УНН.

За словами міського голови, на сьогодні ворог масово намагається накопичити свої війська на території тимчасово окупованої Запорізької області. Зокрема, поінформував Федоров, поблизу Бердянська окупанти облаштували між двома селищами один з найбільших полігонів, де наразі тренується батальйон "Керч", який згодом поїде на Запорізьку лінію фронту.

Крім цього, місцеві жителі повідомляють про пересування військової техніки до Мелітополя.

"Наші жителі бачать чергове пересування військової техніки як з Маріуполя, потім до Бердянська, а потім до Мелітополя, так і з тимчасово окупованого Криму. Тож сьогодні ми точно не можемо сказати, що ворог збирається бігти, навпаки - він привозить нове гарматне м'ясо. Також ми бачимо тенденцію, що в так званих фронтових містах Токмак, Молочанськ ворог також накопичує додаткові сили та ресурси і намагається оборонятися", - зазначив Федоров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні