Вздовж українського кордону рф розгорнула 46 пускових установок «Іскандер», - ГУР

0
Вздовж українського кордону рф розгорнула 46 пускових установок «Іскандер», - ГУР
Наразі росія розгорнула 46 пускових установок ракетного комплексу «Іскандер» уздовж кордону з Україною.

Про це повідомив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький на щорічній зустрічі «Ялтинської європейської стратегії» (YES), пише Бабель.

«Росія уздовж кордону з Україною на сьогодні розгорнула 46 пускових установок ракетного комплексу «Іскандер». Саме цим комплексом учора завдавали ударів. І балістичними ракетами, і крилатими ракетами теж комплексу «Іскандер». Таким чином, відбувається методичне знищення, насамперед, цивільних обʼєктів нашої держави», — наводить слова Скібіцького агентство Інтерфакс-Україна.

Також Скібіцький наголосив, що рф активно застосовує проти українських військ авіацію, хоча й боїться потужної системи протиповітряної оборони України, яка підтвердила свою ефективність.

«Підтвердила тим, що відсоток крилатих ракет, інших боєприпасів, які спрямовуються на цивільні, на військові обʼєкти, знищуються нашою системою протиповітряної оборони. Ми дякуємо нашим партнерам за ті новітні засоби озброєння, які надані нашій державі, і вони є ефективними, вони дають змогу захищати нашу державу», — наголосив Скібіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні