На Волинь привезуть тіло загиблого Героя. ФОТО

0
На Волинь привезуть тіло загиблого Героя. ФОТО
У неділю, 10 вересня, у Луцькому районі попрощаються із 30-річним Героєм Тарасом Грицюком.

Про це повідомляє Мар'янівська громада.

10 вересня 2023 року, в 11 год 50 хв. зустрінуть загиблого Героя - лейтенанта Грицюка Тараса Олександровича, 18.02.1993 року народження на роздоріжжі вулиць Соборна та Незалежності.

Кортеж з тілом Героя буде слідувати через центр селища Мар’янівка (вул. Соборна) до домівки загиблого у смт Мар’янівка, вул. Волі (колишня Першотравнева).

Похорон відбудеться в неділю 10 вересня 2023 року. Початок поховальної процесії в оселі загиблого о 12 год.

Траурна процесія прямуватиме від дому загиблого Героя до Храму святих апостолів Петра та Павла смт Маря'нівка (Поховання відбудеться на кладовищі смт Мар’янівка).

Жителів смт Мар'янівка, с. Цегів, с. Борочиче, та інших населених пунктів громади просять гідно вшанувати Захисника України.

«Висловлюємо щирі співчуття батькам, дружині, сину, рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять та слава Захиснику України!», - кажуть у громаді.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні