Зв'язали і кинули у водойму: в Україні загадково загинув доброволець з Британії

0
Зв'язали і кинули у водойму: в Україні загадково загинув доброволець з Британії
На фронті знайшли мертвим 31-річного добровольця із Великої Британії Джордана Чедвіка. Тіло воїна Інтернаціонального легіону виявили у водоймі. Він був із зав'язаними за спиною руками.

Про це пише УНІАН.

Як повідомляє Sky News, смерть британця в Україні підтвердили у Міністерстві закордонних справ Великої Британії. Джордан Чедвік родом із Бернлі в Ланкаширі служив у британській армії з 2011 по 2015 рік. У 2022 році військовий приєднався до української армії у боротьбі з російськими загарбниками.

Мати Джордана, Бренда Чедвік розповіла ВВС, що її син мріяв бути солдатом з дитинства, а загострене почуття справедливості підштовхнуло його стати на захист України.

"Його пристрасть підтримувати свободу та допомагати іншим своїми навичками змусила його залишити Велику Британію та поїхати в Україну на початку жовтня 2022 року", – сказала жінка.

Сім'ї повідомили про загибель Чедвіка ще 26 червня. 7 серпня тіло воїнабуло репатрійовано на батьківщину.

"Хоча ми надзвичайно пишаємось його непохитною мужністю та стійкістю, його смерть була руйнівною для нас. Немає слів, щоб описати втрату такого короткого життя. Син, брат, онук, племінник і дядько, якого безмірно любили", – сказала мати воїна.

Як повідомляють ЗМІ, тіло добровольця знайшли в одній із водойм. Руки Джордана були зв'язані за спиною. Слідство встановлює, як загинув британець і хто став його вбивцею. В МЗС Британії зауважили, що контактують з українським слідством щодо розслідування обставин загибелі Чедвіка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні