Стало відомо, хто запустив український прапор над окупованою територією

0
Стало відомо, хто запустив український прапор над окупованою територією
Український прапор, який побачили в небі тисячі людей на окупованій території, а російські загарбники намагалися його збити над Донецьком, запустили волонтери на честь дня застування Авдіївки.

Про це повідомив військовий журналіст Андрій Цаплієнко у Telegram, передає Главком.

«Синьо-жовтий стяг над Донецьком, який зараз спостерігають тисячі людей на окупованій території, запустили мої друзі-волонтери на честь Дня міста Авдіївка», – написав він.



Прапор полетів у бік окупованого Донецька, повідомив начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону.

«Сьогодні 245 річниця з дня заснування Авдіївки. День ми почали з активності – запустили в небо державний прапор на кульках. Він полетів на Донецьк. Вже чуємо перехвати, вони там трохи бісяться з цього приводу. Намагались його збити. Але над Київським районом Донецька державний прапор вже майорить», – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні