У Донецькій області загинули двоє військових з Волині. ФОТО

0
У Донецькій області загинули двоє військових з Волині. ФОТО
На Донеччині загинув 30-річний житель селища Мар’янівка Грицюк Тарас Олександрович.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

«6 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання, щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі н.п. Григорівка Донецької області, внаслідок отриманих поранень несумісних з життям, загинув заступник начальника третьої прикордонної застави – начальник другого відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Львів» 7 прикордонного загону лейтенант Грицюк Тарас Олександрович, 18.02.1993 року народження, житель смт Мар'янівка», - йдеться у дописі.

Тарас Грицюк захищав Батьківщину з 12 березня 2022 року.

Про час та дату зустрічі тіла загиблого Героя, повідомлять згодом.

Відповідно до розпорядження селищного голови від 08.09.2023 № 104-р 08-10 вересня 2023 року в Мар'янівській територіальній громаді оголошено днями жалоби.



На війні віддав своє життя житель села Копачівка, старший бойовий медик, молодший сержант Лавренюк Павло Валерійович.

Про це повідомили на сайті Копачівської громади.

Військовий загинув біля населеного пункту Опитне, Покровського району Донецької області 06.09.2023 року в бою за Україну, її свободу та незалежність, мужньо виконавши свій військовий обов'язок, - повідомили на сайті Копачівської громади.

Траур в громаді за загиблим Героєм триватиме з 8 по 12 вересня включно.

Протягом цих днів у Копачівській громаді мають бути приспущені державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні