На заході України прикордонники здійснили попереджувальні постріли

0
На заході України прикордонники здійснили попереджувальні постріли
Буковинські прикордонники виявили п'ятьох контрабандистів, які прямували до Румунії з майже 15 тисячами пачок сигарет.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

У четвер, 7 вересня, прикордонний наряд відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону затримав п'ятьох порушників, які несли до Румунії контрабандні цигарки.

Групу осіб з великими пакунками виявили неподалік лінії кордону. Помітивши прикордонників, порушники кинули свій вантаж та намагалися втекти. В ході короткого переслідування група реагування, здійснюючи попереджувальні постріли вгору, затримала трьох чоловіків, які не хотіли зупинятись. Згодом військовослужбовці загону затримали ще двох порушників, які, користуючись темрявою, намагалися сховатися.

Всіх затриманих разом з тютюновими виробами було доставлено до прикордонного підрозділу. Під час перерахунку курива з’ясувалось, що п’ятеро місцевих мешканців намагалися перемістити до сусідньої країни понад 14 700 пачок сигарет без марок акцизного податку. Сигарети на загальну суму близько 665 тисяч гривень вилучено встановленим порядком.

Стосовно порушників складено документи за ст. 204-1 (Незаконне перетинання, або спроба незаконного перетинання державного кордону) та ст. 185-10 (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону).







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні