Батько кілька років поспіль ґвалтував 13-річну доньку та змушував робити інтимні фото

0
Батько кілька років поспіль ґвалтував 13-річну доньку та змушував робити інтимні фото
Мешканець Київщини систематично ґвалтував 13-річну доньку та змушував її робити інтимні фото.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

"За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Обухівської окружної прокуратури мешканця Київщини визнано винним у розбещенні неповнолітніх, статевих зносинах з особою що не досягла 16-річного віку, зберіганні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру (ч. 2 ст. 155, ч. 2 ст. 156, ч. 4, 5 ст. 301 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Батьку-збоченцю призначено покарання – 12 років позбавлення волі. Також вироком суду йому заборонено обіймати посади, пов’язані з IT-технологіями, або займатися діяльністю, яка пов’язана з поширенням інформації будь-якого характеру на вебресурсах строком на три роки.

Прокурори у суді довели, що чоловік упродовж декількох років розбещував свою доньку. Оскільки вони проживали окремо, він запрошував її до себе додому. Там він неодноразово ґвалтував 13-річну дівчинку.

Також горе-батько примушував доньку робити фото і відео порнографічного характеру та надсилати їх йому на телефон. Надалі ці файли він продавав користувачам в мережі інтернет.

Під час судового розгляду чоловік заперечував свою вину. Однак, на підставі зібраних доказів, прокурори повністю її довели.

Відомості про горе-батька внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Засуджений перебуває під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні