В Україні на вихідних можуть вдарити перші заморозки: перелік областей

0
В Україні на вихідних можуть вдарити перші заморозки: перелік областей
На вихідних, 9 та 10 вересня, в Україні очікується прохолодна та суха погода, а на півночі країни ймовірні перші заморозки.

Про це попереджає синоптик Ігор Кібальчич, передає Метеопрог.

Синоптик пояснив, що найближчими днями погодні умови у нашій країні формуватимуться під впливом антициклону Patricia, який прийде до нас із півночі Європи. Він сприятиме проникненню арктичної повітряної маси у південні широти, тому температурний фон в Україні знизиться на кілька градусів. І якщо вдень за рахунок малохмарного неба прогрівання повітря виявиться досить помітним, каже синоптик, то у нічний час стовпчики термометрів практично у всіх регіонах за винятком півдня, опустяться нижче за +10 °С.

«А в Чернігівській, Київській та Житомирській областях 10 вересня можливі перші заморозки на поверхні ґрунту, особливо у низинах, балках, ярах, уздовж річок та по берегах невеликих водойм», - попереджає синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні