Український танкіст розповів, як насправді воюють росіяни

0
Український танкіст розповів, як насправді воюють росіяни
Більшість росіян — досвідчені військові. Адже і армія, і «Вагнер» постійно беруть участь в конфліктах по всьому світу, тому не треба їх недооцінювати.

Таку думку висловив ТВО командира танкової роти «Сталеві вовкулаки» 3-ої ОШБр із позивним «Кагор» в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.

«Те, що росіяни не вміють воювати, взагалі не так. Можливо, коли заслали всіх, хто в них був і брали в полон «чмонь» і подібних, то дійсно таке було. В будь-якому випадку трапляються ті, хто не вміє воювати. Але більшість у них дійсно досвідчені військові», — говорить він.

«Треба враховувати ще той фактор, що хоч з 2014 року Україна у стані війни, тобто у багатьох є якийсь бойовий досвід, але це бойовий досвід АТО. Але АТО і ця війна — дві різні речі. А у них, що армія, що “Вагнер” постійно беруть участь в конфліктах по світу і у них є бойовий досвід. Це перша перевага», — зауважив український військовий.

«По-друге, в штабах у них теж не дурні сидять, які в принципі вміють керувати. Про мінуси їхні я розповідати не буду, аби вони не знали, що їм потрібно покращувати», — додав він.

«Взагалі те, що у нас розповідають, що вони нікудишні вояки тощо… Пропаганда повинна бути, але це вже перебір. У нас люди розслабилися. Більшості здається, що ми перемогли і війни вже немає, що тут просто формальність якась», — зазначив танкіст.

За його словами, є підготовлені військові, а є ті, хто тікає, коли виїжджають танки: «У нас вже декілька разів було, коли виїжджали наші танки, відпрацьовували і вони кидали позиції. Я пам’ятаю, одного разу сорок людей втекло з позицій».

Моральний стан російських військових — теж річ спірна, вважає військовий: «Є люди ідейні — це погані люди, які думають, що ми фашисти і нацисти, а Росія — «вєлікая страна». А є люди, яких дійсно просто змусили і кинули».

Над росіянами дуже довго працювали, щоб у них не було свого «я», резюмував військовий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні