У селі 16-річна дівчина вкрала корову сусідів і здала її на забій

0
У селі 16-річна дівчина вкрала корову сусідів і здала її на забій
На Одещині неповнолітня місцева жителька вкрала корову сусідів та здала на забій.

Про це повідомили у регіональному главку Національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці розповіли, що жителька одного із населених пунктів Любашівської селищної громади звернулася до поліції із заявою про зникнення худоби. Зі слів жінки, вона прив’язала корову на пасовищі, а коли прийшла по неї через кілька годин, то не виявила навіть кілка.

Поліцейські розпочали пошуки худоби та з'ясували, що до її зникнення причетна 16-річна місцева дівчина.

«Вона зателефонувала підприємцям, які займаються прийомом великої рогатої худоби, і здала їм корову, яку видала за свою. Тварину вона віддала за півціни – 16 тисяч гривень. Таким чином, зловмисниця завдала потерпілій майновий збиток на суму 32 тисячі гривень», - йдеться у повідомленні.

При цьому не уточняється, чи збиралася власниця взагалі здавати корову заготівельникам м'яса, чи ця худоба знаходилась у господарстві як годувальниця, зокрема, "джерело" молока.

Наразі юній фігурантці повідомили про підозру у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України). Неповнолітній загрожує до восьми років.

За даними поліції, злодійка одного разу вже потрапляла у поле зору правоохоронців, коли втекла з дому.

Поліцейські закликають батьків більше уваги приділяти своїм дітям, цікавитися їхніми переживаннями, проблемами, радити, допомагати і пояснювати, що за протиправні дії завжди настає відповідальність.

«Особливо це стосується підлітків, адже підлітковий вік – складний період у житті дітей, коли через брак уваги і турботи вони вдаються до девіантної поведінки, можуть нашкодити як собі, так і оточенню», - наголошують правоохоронці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні