Чому ППО не може збивати всі «Шахеди»

0
Чому ППО не може збивати всі «Шахеди»
За словами Юрія Ігната, дрони дешевші за ракети, тож Росія зосередиться саме на БпЛА. Він поділився подробицями, як ППО збиває «Шахеди».

Про це речник Повітряних сил Юрій Ігнат сказав в ефірі телемарафону, пише 24 канал.

Під час останньої нічної атаки на Одещину 8 вересня Повітряні сили збили більшість безпілотників.

Речник ПС підкреслив: тактика росіян залишається незмінною – ворог продовжує атакувати інфраструктуру на Півдні, а це порти та зернові термінали. Обстрілюють часто, мало не щодня.

Робота протиповітряної оборони успішна, проте, на жаль, не на сто відсотків. За словами Ігната, хотілося б збивати усі цілі, але сил та засобів, які є у ППО, не достатньо для цього.

Та навіть із наявним арсеналом зброї робота нашої протиповітряної оборони достатньо ефективна: із 20 дронів, випущених уночі 8 вересня, збито 16. Наші захисники працювали переважно в Одеській області, а також на Миколаївщині. Щодо зальотів дронів у Румунію цієї ночі інформації немає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні