Деяким українцям можуть скасувати всі виплати: у чому причина

0
Деяким українцям можуть скасувати всі виплати: у чому причина
Чиновники вирішили провести ревізію виплат українців, що живуть на окупованих територіях. Цілком ймовірно, що частину з них скасують.

Про це пише 24 канал.

Міністерка Ірина Верещук розповіла, що частина виплат для таких людей потребує ревізії задля встановлення соціальної справедливості та політичної доцільності. Саме тому варто оцінити наскільки доцільні ці платежі.

«Поки ми не говоримо про скасування виплат. Ми говоримо про ревізію та оцінку доцільності з точки зору поточної реальності. За результатами ревізії деякі виплати можуть бути припинені або призупинені. Найближчим часом міністерства і відомства проведуть ревізію і нададуть робочі пропозиції», - каже Верещук.

Також вона наголосила, що Україна досі продовжує виплачувати зарплати деяким вчителям, лікарям та працівникам держпідприємств, а також переселенцям в окупації. Попри те, що надання комунальних послуг не відбувається, держава виплачує ще й субсидії та пільги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні