На заході України письменник виявився прихильником «русского міра»

0
На заході України письменник виявився прихильником «русского міра»
Служба безпеки України викрила на Закарпатті чергового «фаната СРСР», який адміністрував прокремлівську групу в соцмережі Facebook.

Про це повідомили у відомстві.

За даними спецслужби, прихильником «русского міра», який пропагував комунізм, виявився мешканець Мукачева, письменник.

«Після початку повномасштабного вторгнення РФ він вирішив пропагувати комуністичний режим та поширювати заборонену в Україні радянську символіку. Це підтвердила й ініційована Службою безпеки судова мистецтвознавча експертиза. Злочинні дії «прихильника СРСР» створювали загрозу до розхитування обстановки в регіоні», - йдеться у повідомленні.

Чоловікові оголосили підозру у поширенні комуністичної символіки та пропаганді комуністичного тоталітарного режиму (ч. 2 ст. 436-1 ККУ). За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до 5 років з конфіскацією майна або без такої.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні