Огляд на SAMSUNG Galaxy Flip 5*

0
-1
Огляд на SAMSUNG Galaxy Flip 5*
Коли ми чуємо про смартфони Fold або Flip від Samsung, то розуміємо, що йдеться не про стандартні прямокутні «лопати», а про іміджеві телефони-трансформери з гнучким екраном. З'явившись нещодавно, вони досить швидко змогли отримати свою частку ринку. Насамперед завдяки «вау-ефекту».

У складеному вигляді Galaxy Flip5 дозволяє покласти його в найменшу кишеню, навіть у нагрудну. При цьому все ж таки потрібно враховувати матеріал сорочки і блузки, так як смартфон важить 187 грам. Тепер для перегляду коротких відео або відеодзвінків не потрібні спеціальні чохли або підставки. Досить просто покласти смартфон на стіл та скласти його приблизно на 90 градусів. Придбати такий телефон ви можете за посиланням https://www.foxtrot.com.ua/ru/shop/mobilnye_telefony_samsung-galaxy-flip-5.html

Galaxy Flip 5 має 3 фото-відеомодулі. На зовнішньому дисплеї розміщена камера, що складається з 12-мегапіксельної матриці з надширококутним об'єктивом та 12-мегапіксельної матриці з ширококутним об'єктивом та оптичною стабілізацією зображення. Такі камери можуть знімати відео з роздільною здатністю до 4K зі швидкістю 60 кадрів на секунду.

Грунтуючись на нашому власному досвіді, завдяки можливості складати смартфон і великому зовнішньому екрану можна використовувати для селфі його основну камеру, причому режим FlexCam і автофокус дозволяє легко робити персональні або групові селфі без використання рук. Достатньо голосової команди чи жесту.

Корпус моделі створений із анодованого алюмінію, а не із пластику. Завдяки цьому, взявши смартфон в руку, ви відчуваєте приємний "тягар". Шарнір нового покоління працює чудово – телефон складається м'яко, якщо так можна сказати. Коли телефон складений, немає просвітів між верхньою та нижньою частинами. Відповідно, не потраплятиме сміття. Новий шарнір повністю захищений від попадання всередину різних дрібних частинок.

Вам, ймовірно, сподобається дисплей Flip 5, який є 6,7-дюймовою панель з роздільною здатністю Full HD AMOLED і оновленням на частоті 120 Гц. Співвідношення сторін 22:9 трохи більше, ніж у середнього смартфона, але більшість програм працюють нормально. Цього року все працює на процесорі Snapdragon 8 Gen 2 від Galaxy, який є частиною серії Galaxy S23. Samsung збільшила обсяг пам'яті для Flip 5 вдвічі, тому базова модель отримує 256 ГБ (замість минулорічних 128 ГБ).

Спираючись на наш досвід можна сказати, що Flip 5 - це пристрій флагманського рівня, тому якщо ви виберете його замість звичайного телефону, ви не відчуєте великої різниці у продуктивності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні