Яку кнопку треба натиснути, щоб швидше зарядити телефон

0
Яку кнопку треба натиснути, щоб швидше зарядити телефон
Смартфони мають тенденцію дуже швидко розряджатися та дуже повільно заряджатися. Однак є хитрість, яка суттєво економить час під час заряджання смартфона.

Про це пише Телеграф.

Як зарядити телефон швидше
Щоб зарядити смартфон швидше, вам потрібно буде натиснути лише одну кнопку. Зайдіть у налаштування смартфона та активуйте режим польоту на телефоні. Таким чином, всі функції вашого пристрою будуть деактивовані і він зможе підзарядитись, не використовуючи всі свої можливості. Оскільки WI-FI та мобільні дані не будуть активовані, вони не зможуть споживати всю енергію вашого смартфона.

Ви також можете використовувати режим польоту на мобільному телефоні, коли акумулятор майже розряджений. Це дозволить вам відключити всі ваші енергомісткі програми і ви не отримуватимете дзвінки та повідомлення, що заощадить заряд батареї.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні