Суші: в чому користь та шкода для організму?*

0


Суші популярні в усьому світі за свій оригінальний смак та апетитний вигляд. Вони представлені в розмаїтті, що дає змогу задовольнити будь-який гастрономічний смак. Готують із рису та додають рисовий оцет, начинку - морепродукти (мідії, краби, креветки, восьминоги тощо), риба різних сортів, вершковий сир, овочі, фрукти.

Скуштувати японську закуску можна в суші-барі або замовити суші Київ з доставкою додому або в офіс. Це затребувана послуга, яка дає змогу насолодитися стравою в будь-який момент та заощадити час.

У чому користь суші для організму?



Особлива увага при приготуванні суші приділяється якості продуктів, а також технології. Вони не зберігаються довго, і в ідеалі їх потрібно їсти одразу після готування.

За умови професійного приготування суші корисні для організму. Користь:

  • нормалізація травлення;

  • профілактика ракових захворювань;

  • зміцнення стінок судин;

  • поліпшення метаболізму, обмінних процесів;

  • зміцнення імунітету;

  • профілактика гіпертонії;

  • підтримання нормального гормонального балансу тощо.



У рис додають рисовий оцет. У ньому кислота, яка надає оригінального присмаку. Також вона сприяє кращому засвоєнню мінерів, зниженню цукру в крові, нормалізації обміну речовин.

У морських водоростях багато йоду, а це незамінний природний елемент для нормального функціонування щитоподібної залози.

У рибі містяться вітаміни, мінерали та жирні кислоти Омега-3. Васабі та імбир, який традиційно подають до суші, є потужними антиоксидантами. Вони мають антиканцерогенні властивості, а це профілактика онкології.

Рослинні компоненти мають антибактеріальні властивості, що сприяє зміцненню імунітету та захисту від застудних захворювань. У морепродуктах також багато корисних речовин, мікро- та макроелементів, мінеральний та вітамінний комплекси. А це, своєю чергою, прискорює метаболізм та сприяє швидкому насиченню організму.

Замовити суші-сет для великої компанії можна на сайті Evrasia.in.ua/togo/rolls/mega-rolls за вигідною вартістю. До набору входять різні види суші/ролів, а це чудова можливість спробувати гострі, класичні, запечені, фірмові тощо.

Суші: чи є шкода?



Перед вживанням суші слід ознайомитися з можливими ризиками. Якщо використовується сира риба як начинка, то вона обов'язково має бути свіжою. В іншому разі підвищується ризик харчового отруєння.

Не рекомендується перевищувати дозування - не більше трьох разів на тиждень. Замовляти роли потрібно в перевіреному закладі, де гарантують якість та безпеку. Обираючи суші, необхідно звернути увагу і на калорійність, особливо людям на дієті або на правильному харчуванні.

У них міститься багато вуглеводів, і за регулярного вживання, це некорисно для організму. Варто зазначити, що запечені роли більш поживні та калорійні через термічну обробку в олії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні