Три шкідливі ранкові звички, від яких варто позбутись назавжди

0
Три шкідливі ранкові звички, від яких варто позбутись назавжди
Одразу після сну не варто пити каву, апельсиновий сік та займатись фізичними вправами.

Всі ці три звички загрожують проблемами зі здоров'ям, вважає британська лікарка Міріам Стоппард, пише Mirror, передає gazeta.

"Надмірні навантаження після сну протипоказані через те, що тіло зневоднене. Тканини не розтягуються, а міжхребцеві диски можуть навіть зіскочити через це", - каже лікар.

Щодо склянки звичного апельсинового соку, то він дає колосальне навантаження на процес обміну речовин. Тому рівень цукру в крові злітає до величезних значень.

Зранку метаболізм в організмі ще не може ідеально регулювати рівень інсуліну. Подібний вплив на людину чинить і кава натщесерце.

Тому відмова від згаданих двох напоїв одразу після підйому з ліжка мінімізує ризик захворіти на діабет або мати проблеми із серцем.

Ппрофесор Джеймс Беттс з Університету Батан порадив усім кавоманам для початку хоча б щось з'їдати на сніданок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні